Måleriarbeten

Vi utför alla typer av måleriarbeten både invändigt och utvändigt vid såväl om och tillbyggnader, renoveringar och nybyggnationer. Vi målar träfasader, putsfasader, fönster, plåttak, betonggolv, och tapetserar. Vi bistår ofta kunden med färgsättning och tapetval vid renoveringsarbeten. Vi besitter även stor kompetens inom brandskyddsmålning, Epoximålning, ådring och marmoreringsmålning samt renovering av fönster.

Fönsterrenovering

Vi renoverar och målar äldre som nyare fönster, äldre fönster kräver ofta lite mera arbeten för att uppnå ett hållbart resultat. Då kan vi erbjuda en kvalificerad fönsterrenovering med komplett färg och kittborttagning, trälagning och utbyte av beslag och tätningslister. Vi monterar även energiglas vilket hjälper kunden att minska energiåtgången.

Vi jobbar som målare i bl.a Karlshamn, Karlskrona, Ronneby m.m.

Vi jobbar som målare och fönsterrenoverar i bl.a Karlshamn, Karlskrona, Ronneby med omnejd. Kontakta oss om du har ett jobb som du vill ha utfört utanför dessa områden så kan vi säkert lösa det. Appelquist Måleri har målare som sätter färg på tillvaron – kontakta oss redan idag om du har frågor eller funderingar.